Çekmeköy Obak Market- Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Ürünlerin Tek Adresi

26-04-2021 10:18
Çekmeköy Obak Market- Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Ürünlerin Tek Adresi

Çekmeköy Obak Market şubemizde en düşük fiyatlı ve en kaliteli ürünleri müşterilerimize hızlı bir şekilde ulaştırmak temel amacımızdır. Birbirinden uygun fiyatlı pek çok ürün online mağazamızda satıştadır. Üstelik tüm Obak Market şubelerimizde geçerli olan fiyatlandırma politikamız online mağazamız için de geçerlidir. Bu da demek oluyor ki online süpermarket alışverişlerinizde satın alacağınız ürünler için hiçbir ek ödeme talep etmiyoruz!

Günümüz teknoloji çağında tüm alışverişlerde olduğu gibi, market alışverişleri de online olarak hizmete sunulmaya başlamıştır. Son yıllarda çok daha sık tercih edilmeye başlayan sanal market hizmeti, yapılan araştırmalara göre 2024 yılı itibariyle artık tamamen yaygın hale gelecektir. Çekmeköy Obak Market şubemiz de çağın gerekliliklerine karşın kendisini hızla geliştirmeye devam etmektedir.

Tüm teknolojik gelişmeleri bizzat takip ederek, hizmetlerimizi müşteri memnuniyeti odaklı sunmaktayız. Bizim için müşteri memnuniyeti en önemli husustur. Bu nedenle herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamanız için kendimizi sürekli olarak geliştiriyor, yeniliyor ve hizmetlerimizi tam gaz artırmaya devam ediyoruz. Obak Market olarak şubelerimizin tamamında internet üzerinden hizmet veriyor ve hızlı teslimatı önceliklerimizin ilk sırasına yerleştiriyoruz.

 

Çekmeköy Obak Market ile Market Alışverişleri Dilediğiniz Zaman Kapınızda!


 

www.obakmarket.com.tradresinden web sitemize ulaşabilir, her türlü market ihtiyacınız için dilediğiniz zaman siparişlerinizi verebilirsiniz. Siparişlerinizi oluşturduğunuz saatte hızlı bir şekilde tüm ihtiyaçlarınız kapınıza getiriyoruz. En fazla 1 saat içinde Çekmeköy Obak Market şubemizden yaptığınız alışverişleriniz hızlı teslimat ile kapınızda!

Dilediğiniz zaman web sitemiz üzerinden yüzlerce ürün arasından ihtiyacınız olan ürünleri sepetinize ekleyebilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de Ana sayfamızda bulunan "Hemen üye ol” butonundan kolayca üye olabilirsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra geniş kategori hizmetimiz sayesinde ihtiyacınız olan tüm ürünlere rahatlıkla ulaşabilir, daha sonra almak istediğiniz ürünleri favorilerim kısmına ekleyerek kayıtlı halde tutabilirsiniz.

Zamanınız bizim için kıymetli. Markete gitmek, reyonları gezmek, kasaya giderek ürünlerinizi poşetlere yerleştirmek hatta eve kadar taşımak dertlerinden kurtulmak istemez misiniz? Çekmeköy Obak Market şubemizden yapacağınız her türlü market alışverişiniz için sizleri tüm bu dertlerden kurtarıyor, zamanınızın değerli olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Ürün çeşitliliği, kolay ödeme seçenekleri ve hızlı teslimat hizmetimiz ile tüm market alışverişlerinizi tek tıkla anında kapınıza getiriyoruz. Acil durumlarda evinizden çıkmadan alışveriş yapmak ya da işten çıktıktan sonra eve gitmeden markete uğramak derdinden kurtulun. Siz evinizde kendinize zaman ayırırken, biz sizin için alışverişlerinizi kapınıza kadar getirelim. Böylece hem zaman tasarrufu yapmış olacak, hem de teknolojinin nimetlerinden faydalanmış olacaksınız.

 

Yeni Nesil Sanal Market - Whatsapp Siparişi Hizmeti

Sanal marketlerin hızlı bir şekilde yaygınlaşması ile beraber Çekmeköy Obak Market şubemiz de internet üzerinden süpermarket alışverişleriniz için hizmet vermeye başlamıştır. Teknolojik gelişmeleri dikkatle takip ediyor ve sorunsuz alışverişin tadını çıkarmanız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Web sitemizin Ana sayfasında bulunan Whatsapp Sipariş alanına tıklayarak Whatsapp üzerinden tüm ihtiyaçlarınızı bildirebilir ve gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Yeni nesil market alışverişi artık sanal marketimizle çok daha kolay. Sizler için tüm kolaylıkları detaylı bir şekilde düşünüyor, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyoruz. Taptaze meyve ve sebze ihtiyacınız olduğunda Çekmeköy Obak Market güvenle alışveriş yapacağınız bir market olacaktır. Web sitemiz üzerinden https://www.obakmarket.com.tr/kategori/sebze-meyveadresine tıklayarak günlük ve taze meyve ve sebzelere gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Sipariş alanına tıkladığınızda web sitemiz sizleri direkt olarak Whatsapp sayfasına yönlendirmektedir. Bu alanda dilediğiniz ürünü sipariş olarak verebilir, aynı saat içinde kapınıza gelmesini keyifle bekleyebilirsiniz. Alanında uzman, deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarımızla sizlere keyifli ve güvenilir alışverişin garantisini veriyoruz. Çekmeköy Obak Market, bu açıdan sektöründe en fazla tercih edilen marketler arasında yer almaktadır.

Müşterilerimizin memnuniyeti motivasyon kaynağımız olup, en üst seviyede hizmet vermek yegâne ilkelerimizdendir. Keyifli ve uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarabilesiniz diye, internet üzerinden hizmet vermeye devam ediyoruz. Online marketimizin avantajlarından faydalanmak ve kampanyalardan yararlanmak için kendinize bir hesap oluşturabilir, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Çekmeköy Obak Market Artık Bir Tık Kadar Uzağınızda!

 

Çekmeköy Obak Market şubemizden yapacağınız tüm market alışverişleriniz artık bir tık kadar uzağınızda. Kaliteli ürünlerin en uygun fiyatlarla satışa sunulduğu online mağazamız gün geçtikçe kendini geliştiriyor ve daha iyi hizmet vermek için kıymetli müşterilerimizin önerilerini önemsiyoruz. Her bütçeye uygun kaliteli ürünleri müşterilerimizle hızlı bir şekilde buluşturuyoruz.

Yıllardır süregelen Obak Market bünyesinde erdiğimiz hizmeti, artık profesyonel biçimde sanal market olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Bu sayede Çekmeköy Obak Marketşubemiz ve diğer tüm şubelerimizde kapasitemizi arttırıyor ve çeşitlendirerek pek çok kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Siz de market alışverişlerinizi yorulmadan, yalnızca bir tıkla kolay bir şekilde yaparak hizmetimizin tadını çıkarmaya bir an önce başlayabilirsiniz.

Ürünlerimizi kapınıza kadar teslim etmeden önce büyük bir titizlikle seçiyor, tazelik, son kullanma tarihi gibi önemli hususlara fazlasıyla dikkat ederek özenle paketliyoruz. Ardından hızlı teslimat hizmetimiz sayesinde ihtiyaçlarınızı anında sizlere ulaştırıyoruz. Çekmeköy Obak Market şubemize özel kampanyalardan yararlanmak için web sitemizi ziyaret edebilir, ürün çeşitliliğimize göz gezdirebilirsiniz.

Acil ihtiyaçlarınız olduğunda ya da markete giderek vakit kaybetmek istemediğinizde Obak Market olarak, tüm ihtiyaçlarınızı anında kapınıza kadar getiriyoruz. Yapacağınız tek işlem hemen web sitemiz üzerinden sanal marketimize ulaşmak ve Whatsapp Sipariş butonundan dilediğiniz siparişi bize iletmek. Üstelik Çekmeköy Obak Market ve diğer tüm şubelerimiz için geçerli ilk siparişinize özel 10 TL indirim kuponundan da faydalanabilirsiniz.

 

Hızlı Teslimat ve Kolay Ödeme Seçenekleri

Online mağazamızdan yapacağınız her türlü market alışverişiniz için çeşitli ödeme seçenekleri sunuyoruz. İster kapıda nakit ödeme, isterseniz de kredi kartı ile güvenli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Kredi kartınız ile yapacağınız ödemelerde kart şifreniz korunmaktadır. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile şifrelenmektedir. Böylece gönül rahatlığıyla tam güvenli bir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde kayıtlı kalmamaktadır. Çekmeköy Obak Market şubemiz ve diğer tüm şubelerimiz için web sitemizde tüm güvenlik sertifikaları mevcuttur. Üstelik www.obakmarket.com.trTürkiye Cumhuriyeti kanunları ve bankaların belirlemiş olduğu güvenlik testlerine de sorunsuz bir şekilde uymaktadır.

Sipariş ettiğiniz ürünlerimizde herhangi bir hasar veya sorun çıkması halinde web sitemizde bulunan iade ve iptal işlemleri kısmını okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kredi kartı ile yaptığınız tüm market alışverişlerinizde iade işlemi gerçekleştikten sonra, aynı gün içerisinde paranız bankanıza sorunsuz bir şekilde iletilir. Bu süreçten sonrası için herhangi bir olası gecikmeden tamamen bankanız sorumludur.

Amacımız sunmuş olduğumuz kaliteli hizmeti, yıllar içerisinde çok daha fazla geniş kitleye ulaştırabilmektir. Online mağazamız ile hedefimize bir adım daha yaklaşıyor ve kaliteli hizmetlerimizi herkese ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Çekmeköy Obak Market şubemiz de diğer tüm şubelerimiz gibi kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tazelik ve kaliteden asla ödün vermeyerek sizlere sunmaya devam ediyor, siparişlerinizi tek tıkla kapınıza kadar getiriyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.