Hızlı Teslimatın Tek Adresi: Ataşehir Obak Market

26-04-2021 10:22
Hızlı Teslimatın Tek Adresi: Ataşehir Obak Market

Ataşehir Obak Market şubemiz, diğer tüm şubelerimiz gibi hızlı ve kaliteli teslimat hizmeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Market ihtiyaçlarınıza dair aradığınız her şeyi online alışveriş mağazamızdan temin edebilirsiniz. Üstelik market fiyatlarımız ile sanal marketimiz arasında hiçbir fiyat farkı bulunmamaktadır. Aynı fiyata, aynı kalitede ürünleri rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Kurulduğumuz ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini önceliğimiz olarak görmekteyiz. Gelişen teknoloji ile birlikte online alışverişlerin son yıllarda çok daha popüler olması market alışverişleri için de kolaylık olmaya başlamıştır. Müşterilerimize kaliteli hizmetler sunabilmek adına tüm teknolojik gelişmeleri dikkatle takip ediyor ve hizmetlerimizi bu yönde sunmaya gayret gösteriyoruz.

Tüm şubelerimizde olduğu gibi Ataşehir Obak Market şubemizde de müşteri memnuniyetinden ödün vermeyerek, pek çok kolaylığı sizlerle buluşturmaya özen gösteriyoruz. Bunlardan en önemlileri ödeme kolaylığı, hızlı teslimat ve yüzlerce ürün çeşidi ile sizlere çok daha kaliteli hizmetler sunabilmektir.

Özellikle meyve ve sebze ürünlerimizde tazelik sizin için olduğu kadar bizim için de çok önemlidir. Taze meyve ve sebzelere bir tıkla ulaşmak istiyorsanız https://www.obakmarket.com.tr/kategori/sebze-meyveadresine tıklayarak hızlı bir şekilde siparişlerinizi oluşturabilir, yine hızlı bir şekilde ürünlerinizi teslim alabilirsiniz.

 

Kredi Kartı ve Kapıda Ödeme Seçenekleri

 

Ataşehir Obak Market ile web sitemiz üzerinden yapacağınız tüm market alışverişlerinizde, dilerseniz kapıda nakit ödeme seçeneğini, dilerseniz de kredi kartı ile ödeme seçeneğini tercih edebilirsiniz. Kredi kartı ile yapacağınız tüm alışverişlerinizde kart bilgileriniz güvenle korunmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile şifrelenmektedir. Böylece tam bir güvenlik sağlanmış olmaktadır.

Müşteri memnuniyeti açısından güvenilirliği üst seviyede tutmak en temel amaçlarımız arasındadır. Web sitemiz üzerinden yapacağınız tüm market alışverişleriniz için güvenli ve kolay ödeme seçenekleri sunmaktayız. Ataşehir Obak Marketşubemizden alacağınız ürünlerimiz market fiyatlarımız ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir. Online siparişlerinizde hiçbir şekilde ekstra ödeme talep etmiyoruz.

Kampanyalardan ve avantajlardan faydalanmak için www.obakmarket.com.tradresine tıklayarak web sitemizi inceleyebilirsiniz. Şubelerimize özel indirimler, avantajlı fırsatlar ve en çok tercih edilen ürünleri görebilir ve hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz web sitemiz üzerinden kendinize bir hesap oluşturabilirsiniz.

Hesap oluşturmak için, Ana sayfamızdan "hemen üye ol” alanına tıklayarak basit bir şekilde üyelik oluşturabilirsiniz. Hesabınız için gerekli iletişim bilgilerini ve teslimat adresinizi girdikten sonra, yapacağınız tüm siparişler için çok daha hızlı bir şekilde talep oluşturabilirsiniz. Ayrıca daha sonrası için satın almak istediğiniz ürünleri favoriler kısmına ekleyebilir ve daha sonra yapacağınız online alışverişinizde ürünlerinizi sepetinize çok daha hızlı atabilirsiniz.

 

Ataşehir Obak Market Sizleri Taptaze ve Kaliteli Ürünlerle Buluşturuyor

 

Ataşehir Obak Market şubemizden yapacağınız her türlü online market alışverişinizde sipariş verdiğiniz saatte ürünleriniz kapınıza gelmektedir. Maksimum 1 saat sürecek olan hızlı teslimat, firmamızın en çok dikkat ettiği hizmetlerindendir. Zamanınız bizim için kıymetlidir. Dilediğiniz saatte siparişinizi verin, aynı saatte ürünlerinizi kapınıza getirelim!

Dilediğiniz zaman web sitemiz üzerinden ihtiyacınız olan ürünleri sepetinize ekleyebilir, kızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Sipariş oluşturduğunuz saatte, yapmış olduğunuz her market alışverişinizi acil ihtiyaç sayıyor ve hızlı bir şekilde harekete geçiyoruz. En fazla 1 saat sürecek olan hızlı teslimat ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya özen gösteriyor ve özellikle dikkat ediyoruz.

Ataşehir Obak Market, diğer şubelerimizde olduğu gibi ürün çeşitliliği açısından oldukça zengindir. Web sitemizde tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla bulabileceğiniz pek çok ürün kategorisi bulunmaktadır. Örneğin acil bir şekilde bebek bezi ihtiyacınız var ve en kısa sürede temin etmeniz gerekiyor. Markete giderek zaman harcamak yerine internet üzerinden https://www.obakmarket.com.tr/kategori/bebek-urunleriadresine tıklayarak istediğiniz ürüne kolay bir şekilde ulaşabilir, siparişinizi vererek hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz.

Atıştırmalık, bebek ürünleri, dondurma, ekmek ve unlu mamul, et, balık, tavuk ürünleri, ev ve mutfak eşyaları, evcil havyan ürünleri, gıda, içecek, kağıt, kozmetik ve temizlik ürünleri, meyve ve sebze ana kategorilerimizin her birine web sitemiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ataşehir Obak Market, kaliteli ve zengin ürün çeşitliliği ile hizmet kalitesini her daim en üst seviyede tutmaya özen göstermektedir.

 

Whatsapp Sipariş Hizmeti ile Ataşehir Obak Market

Her geçen gün teknolojik gelişmeleri takip ederek yeni atılımlara imza atmaya devam ediyoruz. Web sitemizin Ana sayfasında yer alan Whatsapp Sipariş alanına tıklayarak siparişlerinizi Whatsapp üzerinden kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Butona tıkladığınız anda direkt olarak Whatsapp’a yönlendirileceksiniz. Biz de Ataşehir Obak Market olarak hızlı bir şekilde taleplerinize karşılık vereceğiz.

Web sitemizde kampanyalı ve yeni gelen ürünleri görebileceğiniz alanlar da mevcuttur. Bu sayede uygun fiyata kaliteli ürünlere ulaşabilmeniz çok daha kolay hale gelmektedir. Kalitenin ucuzlukla buluştuğu adresimiz, bu temel ilkesinden asla taviz vermemektedir. Her daim taptaze meyve ve sebzelere ve kaliteli market ürünlerine Ataşehir Obak Market şubemizden ve online sanal marketimizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Tüm ürünlerimizin paketlenmesi ve teslimatı için alanında uzman ve deneyimli çalışma arkadaşları ile çalışmaktayız. Ürünlerimiz sizlere ulaştırılmak üzere paketlenirken tazelik, son kullanma tarihi gibi hususlara çok fazla dikkat ettiğimizi belirtmek isteriz. Müşteri mağduriyeti yaratmamak için üst seviyede çaba sarf etmekteyiz. Özellikle et, balık ve tavuk ürünlerimizin kalite standartları belgelerle tescillenmiştir.

Siz de Ataşehir Obak Market sanal market alışverişlerinizi güvenle yapmak istemez misiniz? Günlük, taze, lezzetli ve son derece kaliteli ürünleri web sitemiz üzerinden sepetinize ekleyebilir, hızlı bir şekilde siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren büyük bir özveriyle ve heyecanla hizmetlerimizi sunmaktayız. Online market alışverişiniz esnasnda herhangi bir problemle karşılaşmamanız için son derece özenli ve dikkatli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

 

Ataşehir Obak Market ile Kolay Online Market Alışverişi

 

Piyasada lider konumda ve sektöründe en sevilen firmalardan biri olmanın gururu ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için büyük özen gösteriyoruz. Piyasada en çok tercih edilen markaları satışa sunarak müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Diğer şubelerimizde olduğu gibi Ataşehir Obak Market şubemizde de ihtiyacınız olan tüm ürünleri rahatlıkla bulabilir, hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimize güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmak için gayret ediyoruz. Markete gittiğinizde harcayacağınız zamanı, sizlere hediye etmek istiyor ve hem kendinize hem de sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilmenizi tüm kalbimizle istiyoruz. Tek tıkla market reyonlarında dolaşmanız artık mümkün!

Zengin ürün çeşitliliği ile dilediğiniz ürünü favorilerinize ekleyebilir ve daha sonrasında satın almak için elinizin alında hazır bulundurarak zamandan tasarruf yapabilirsiniz. Ataşehir Obak Market, Ataşehir’de ikamet eden müşterilerimiz için sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor. Ayrıca herhangi bir olumsuz durumla karşılaşma ihtimalinize karşın web sitemizde bulunan iade ve iptal işlemlerini okuyabilir, detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Web sitemizden hesap açmak tamamen ücretsizdir. Market alışverişlerinizi istediğiniz saatte yapabilmeniz için sizlere geniş bir konfor alanı sağlıyoruz. Ataşehir Obak Marketolarak, sizlere en iyi ve kaliteli ürünü en uygun fiyata sunma garantisi veriyor, fırsatlardan yararlanmak için web sitemizi ziyaret etmenizi önemle tavsiye ediyoruz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.