Kadıköy Obak Market: Market Siparişlerinizi Güvenle Oluşturun

26-04-2021 10:26
Kadıköy Obak Market: Market Siparişlerinizi Güvenle Oluşturun

Kadıköy Obak Market kaliteli ve zengin ürün çeşitliliği ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Web sitemizde bulunan Whatsapp Sipariş alanına tıklayarak, Whatsapp üzerinden kolaylıkla siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Her geçen gün kendimizi geliştirmeye ve çağa ayak uydurmaya devam ediyoruz. Yeni nesil market alışverişinin sunduğu kolaylıklardan sizler de faydalanmak istemez misiniz?

Pek çok alışverişte olduğu gibi, market alışverişlerinde de internet üzerinden online alışveriş devri başladı. Biz de siz değerli müşterilerimize, zaman tasarrufu yapmanızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda tek tıkla tüm ihtiyaçlarınıza rahatlıkla ulaşabileceğiniz kaliteli bir hizmet vermekteyiz. Kadıköy Obak Marketsunmuş olduğu yenilikler ve çeşitli ödeme seçenekleri ile en fazla tercih edilen sanal marketler arasında yer almaktadır.

Şarküteriden, meyve ve sebzeye, kozmetik ürünlerinden bebek ürünlerine kadar aradığınız tüm ürünleri hızlı bir şekilde kapınıza getiriyoruz. Sipariş verdiğiniz saatte ürünlerinizi teslim etmeye özen gösteriyor, maksimum 1 saat içinde ürünlerinizi özenle kapınıza kadar getiriyoruz. Ayrıca kapıda nakit ödeme kolaylığını ve kredi kartı ile güvenli ödeme seçeneğini de sizler için sunuyoruz. Kredi kartı ile yapacağınız online market alışverişlerinizde, kart şifreleriniz Kadıköy Obak Market tarafından güvenle korunmaktadır.

 

Kadıköy Obak Market ile İnternetten Market Alışverişinizi Yapın

 

Kadıköy’de bulunan şubemizden yapacağınız online market alışverişlerinizde kampanya ve avantajlardan faydalanmak için www.obakmarket.com.tradresinden web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ürün çeşitliliği ve kalitesi ile en iyi hizmeti sunmak, ayrıca müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak oluşabilecek olası mağduriyetleri engellemek yegâne amacımızdır.

Zaman tasarrufunun çok önemli olduğu çağımızda, sizler için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. Hızlı teslimat ve zengin ürün skalası ile tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğimiz Kadıköy Obak Market müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemektedir. Ayrıca online olarak yapacağınız market alışverişlerinizde, mağaza ürünlerimizden farklı bir ücret ödemeyeceksiniz. Obak Market mağazasında bulunan her ürün internet üzerinde de aynı fiyatlandırma ile karşınıza çıkmaktadır.

Günümüzde pek çok sektör hızlı bir şekilde gelişim göstermektedir. Bu gelişim elbette ki son birkaç yılda daha da popüler olan online market alışverişlerinde de kendini göstermektedir. Biz de Kadıköy Obak Market olarak her türlü teknolojik gelişimi özenle takip etmekte ve çağa ayak uydurarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı birincil hedefimiz olarak belirlemekteyiz.

Online alışveriş mağazamızda bulunan zengin ürün çeşidi ile aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğinizin garantisiniz veriyoruz. Özellikle acil ihtiyaçlarınız için saat fark etmeksizin, tek tıkla siparişlerinizi verebilir, internetin sunduğu kolaylıklardan sizler de faydalanabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişleriniz için sipariş verdiğiniz saatte, ihtiyaçlarınızı kapınıza kadar getiriyoruz.

 

Anında Teslimat Hizmeti ve Kapıda Ödeme Kolaylığı

Sektöründe en fazla tercih edilen marketlerden biri olmamızın nedeni uygun fiyatlı ürünler ve hızlı teslimattır. Özellikle acil ihtiyaçlarınızda hiçbir şekilde mağduriyete sebebiyet vermemek adına çok daha hızlı hareket etmekteyiz. Siz de tüm ihtiyaçlarınız için web sitemizi ziyaret edebilir, market reyonlarında gezmek kadar vakit kaybettirmeyen kategorilerimize dakikalar içinde göz gezdirebilir ve hızlı teslimatımızı görebilmek için Whatsapp üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz

Kadıköy Obak Market şubemizden yapacağınız alışverişleriniz Obak Market ürünleri ile aynı fiyatlandırma sistemine sahiptir. Bunun için sizden hiçbir şekilde ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Ayrıca web sitemizden yapacağınız ilk online market alışverişinize özel 10 TL indirim kuponu hediye yediyoruz. İndirim kuponuna ulaşmak ve pek çok avantajdan yararlanmak için www.obakmarket.com.tradresine tıklayabilirsiniz.

Yapacağınız tüm online market alışverişlerinizde alanında uzman, deneyimli ve güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız siparişlerinizi hızlı bir şekilde kapınıza kadar getirmektedir. Kadıköy Obak Market kurulduğu ilk günden itibaren %100 müşteri memnuniyeti için çabalamaktadır. İstediğiniz saatte siparişinizi verir ve gönül rahatlığıyla kapınıza gelmesini bekleyebilirsiniz.

Web sitemiz üzerinden kendinize bir hesap oluşturabilirsiniz. Bu sayede kampanyalardan ve avantajlardan çok daha erken haberiniz olur. Dilerseniz ürünlerinizi daha sonra satın almak üzere favoriler kısmına ekleyebilirisiniz. Böylece favorilerinize eklediğiniz ürünleri unutmaz ve bir sonraki siparişinizde hızlı bir şekilde sepetinize ekleyebilirisiniz.

 

Kadıköy Obak Market Tüm İhtiyaçlarınızı Kapınıza Getiriyor

 

Kadıköy Obak Market online süpermarket alışverişi sayfamızda hesap oluşturarak iletişim bilgilerinizi ve teslimat adresinizi kaydedebilirsiniz. Böylece yapmış olduğunuz her alışverişte tekrar tekrar adres ve iletişim bilgilerinizi girmek zorunda kalmayacak ve ekstra zaman kazanmış olacaksınız. Zamanınız sizin için olduğu kadar bizim için de önemlidir. Favorilerinize ekleyeceğiniz ürünler, iletişim bilgileri ve teslimat adresiniz size fazlasıyla zaman kazandıracaktır.

Ana sayfada yer alan Hemen Üye Ol alanına tıkladıktan sonra, ad, soyadı, e posta gibi bilgileri doldurarak kolay bir şekilde üye olabilirsiniz. Üye olmak istemiyorsanız web sitemizin Ana Sayfa kısmında yer alan Whatsapp Sipariş alanına tıklayarak hızlı bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden sepetinize eklediğiniz her ürünün fiyatını sepetim kısmından görebilirsiniz.

Gün içinde markete gitmeye vakit bulamadığınızda Kadıköy Obak Market şubemizden saat kaç olursa olsun tek tıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. İstediğiniz saatte siparişinizi oluşturur ve aynı saatte teslim alabilirisiniz. Ürün iade ve iptal işlemlerine de web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Acil ihtiyaçlarınızda hızlı bir şekilde Kadıköy Obak Market şubemizden temin edebilirsiniz. Örneğin acil bir şekilde temizlik ürünlerine ihtiyaç duydunuz. Bunun için markete gidecek vaktiniz de yok. Hiç dert etmeyin. https://www.obakmarket.com.tr/kategori/kozmetikadresine tıklayarak ihtiyacınız olan ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ağız bakım ürünlerinden hijyenik ped ürünlerine, sağlık ürünlerinden tuvalet kağıdına her türlü kişisel bakım ve temizlik ürününe sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Ürünlerin Adresi - Kadıköy Obak Market

Tüm şubelerimde olduğu gibi Kadıköy Obak Market şubemizde de kredi kartı ile ödeme seçeneğinde güvenli hizmet sunuyoruz. Yapacağınız online market alışverişlerinizde kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile koruma altındadır. Kart bilgileriniz şifrelenerek geniş bir güvenlik önlemi alınmaktadır. Bu sayede tam güvenlik sağlanarak ödeme konusunda müşterilerimizin içini rahatlatıyoruz.

Online mağazamızdan alacağınız tüm ürünlerin kalite standartları belgelerle tescilli olup, ürünlerimiz en uygun fiyatla satışa sunulmaktadır. Kalite bizim için çok önemlidir. Bu nedenle gerek Kadıköy Obak Market şubemizde, gerekse Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir ve Çekmeköy şubelerimizde ürünlerimizi kalite standartlarının en üstünde tutarak satışa sunmaktayız.

Gelişen online market sektörüyle beraber tüm hizmet koşullarımızı sürekli gözden geçiriyor ve adım adım ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Bu alanda en çok tercih edilen firmalar arasında olmamızın ana nedeni ise müşteri memnuniyetini çok fazla önemsememizdir. Müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve hem kendilerine hem de sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilsinler diye teslimatımızı en hızlı biçimde gerçekleştirmeye fazlasıyla özen gösteriyoruz.

Kadıköy’de ikamet eden müşterilerimiz için Kadıköy Obak Market, tüm market alışverişleri için ellerinin altında rahatlıkla faydalanabilecekleri bir online mağazadır. Siz de evinizde otururken, tüm ihtiyaçlarınızı tek tıkla temin etmek istemez misiniz? Obak Market bünyesinde bulunan her ürüne online marketimizde aynı fiyata ulaşabilirsiniz. Üstelik ürünleriniz, sipariş ettiğiniz saatte anında kapınızda olacağı için zamandan kazanmanız çok daha kolay olacak.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.